GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zebras Crossing Lodge

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Modimolle (Nylstroom) Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Managers
m | Lat:S 24° 35' 21" Long: E 28° 23' 47" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Ontdek het beste van de Waterberg biosfeer tijdens een verblijf in een van de unieke Crossing Lodges. Deze ontspannen omgeving biedt voor elk wat wils en is kindvriendelijk. Ervaar de natuur op de meest comfortabele manier en je hoeft je geen zorgen te maken over malaria, want de Waterberg is malariavrij. Zebras Crossing bevindt zich in het malariavrije Waterberg-gebied, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, en dat op korte afstand van Johannesburg.

De enthousiaste en kleinschalige aanpak van het professionele team in het minder gekende Waterberg Biosphere Reserve zorgt ervoor dat je hier een zorgeloze vakantie kan beleven. Grote open ruimtes zorgen voor voldoende mogelijkheden om te ontspannen. Het hoofdgebouw van de lodge met zijn hoge plafond is de perfecte setting voor de gasten om samen te komen, of ze nu in een rustig leeshoekje zitten met een kopje koffie of genieten van zonsondergang op het ruime terras.
Ontbijt, lunch en diner kunnen binnen worden genoten naast een open haard of op het overdekte terras. Je hebt ook de keuze om te dineren onder de Afrikaanse sterrenhemel. De moestuin geeft verse ingrediënten van eigen bodem.

Kies voor een romantisch verblijf in één van de vier ruime Deluxe Kamers of voel u welkom in één van de twee Familiesuites die geschikt is voor vier personen omdat ze zijn uitgerust met een extra slaapkamer op de bovenverdieping. Alle kamers bieden een koffiestation, een eigen terras en een eigen badkamer met royaal ligbad en buitendouche en bevinden zich in de buurt van het hoofdgebouw en het gemeenschappelijke zwembad. Alle maaltijden, frisdranken, huiswijnen, lokale bieren en activiteiten zijn inbegrepen

Zebras Crossing is perfect voor gasten met een passie voor de natuur. Van dagelijkse safari's met sundowners tot een heel bushreservaat dat op je wacht om in je eigen tempo van te genieten met begeleide of solo-wandelingen tussen de dieren. Er is geen betere plek om dicht bij de natuur te komen dan Zebras Crossing. Tijdens safari's en bushwalks laten de ervaren en enthousiaste veldgidsen je al het moois zien dat het Waterberg Biosphere Reserve te bieden heeft. U komt een rijke verscheidenheid aan flora en fauna tegen en wordt getrakteerd op waarnemingen van een groot aantal vogelsoorten, zebra's, koedoes, nyala's, impala's, giraffen, hartebeesten, blesbokken en nog veel meer.

Doordat de lodge gelegen is in de regio Waterberg, heeft deze het voorrecht dat er een prachtige rivier door het reservaat stroomt. Dit fungeert als een substantiële waterbron voor de dieren en trekt bovendien de Afrikaanse klauwloze otter aan. De rivier is een plek waar veel soorten zich kunnen verfrissen, ook wij.

Verwacht hier geen Big5, daarvoor moet je naar het Welgevonden privaat wildreservaat, maar je krijgt hier wel een mooie versceidenheid aan dieren die het toelaten om hier te wandelen en te fietsen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Inbegrepen:
- ontbijt, lunch, tea time en diner
- huiswijnen, lokale bieren, frisdranken een koffie/thee station
- 1 namiddag game drive en sundowner drankje
- 1 activiteit (wandeling, mountain biking, wet walk)
- conservation fee
- wifi/p>

Niet inbegrepen:
- geïmporteerde dranken en "reserve" wijnen
- bijkomende activitieten
- game drives voor kinderen onder 6 jaar @ 600 rand per kind/game drive (vooraf te reserveren). Kinderen <6 jaar zijn niet toegelaten op de gewone game drives. 
- spa behandelingen
- fooien

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadInternet toegangDraadloos netwerkGamedrive(s)Creditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in badSpa

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Modimolle (Nylstroom) (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in